fliserens og imprægnering

Flise & Facaderens på Sjælland

Vi behandler alle typer overflader, og yder service på hele Sjælland. Har du været så uheldig at din butik eller måske dit private hjem er blevet ramt af graffiti eller anden form for urenheder, der kræver rensning, så hjælper vi dig gerne.

Vores afrensningsformer er tilpasset det enkelt underlag, således hele processen foregår så skånsomt som overhovedet muligt. Der bliver taget højde for rigtig mange faktorer, men især hvilket resultat du ønsker.

Graffitirens

Skal den behandlede overflade bruges til noget bestemt bagefter? Det er en dialog, som LGM Multiservice har med kunden ved alle facade og graffitirens opgaver. For der er rigtig stor forskel på at rengøre en overflade eller rengøre og klargøre en overflade. Vi magter naturligvis begge dele.

Fliserens er en billigere løsning

Næsten hver gang vi er ude og rense fliser hos en kunde bliver de overrasket. For mange tror ikke, at deres fliser kan blive som nye, men det kan de. Med tiden bliver fliserne i eksempelvis haven slidt af vind og vejr. Der kommer måske endda en algebelægning på. Kort sagt så mister fliserne med tiden deres glans.
Men med en fliserensning kan du nærmest med garanti give dine fliser nyt liv igen. Du vil helt sikkert også blive overrasket over resultatet.

LGM er betroet af mange virksomheder i hele landet