Multiservice skælskør

LGM Multiservice - Bred erfaring

LGM Multiservice er stiftet af Lennart Gram Michaelsen (LGM). 

Lennart er en kendt skikkelse i håndværkermiljøet i sin hjemby Skælskør, ja såvel på hele Vestsjælland. Han er udlært tømrer og snedker, og var ansat lokalt som tømrer inden hans veje gik forbi ISS (skadeservice) som projektleder. 

Her beskæftigede han sig med alt det, LGM Multiservice nu nyder, at kunne tilbyde nye som gamle kunder på hele Sjælland. LGM Multiservice har erfaringer inden for almen skadeservice, fugt & skimmel, rengøring, brand, asbest og selvfølgelig reetablering.

Derfor skal du vælge LGM Multiservice:

LGM er betroet af mange virksomheder i hele landet

Døgnservice - Sådan fungerer det

Vi ved, hvor irriterende det kan være. Vi ved, at uheldet altid sker på det mest uheldige tidspunkt. Derfor vil vi gerne være der, når uheldet sker, og det er vi. LGM Multiservice tilbyder døgntelefon, så er du uheldig med en oversvømmelse, et ødelagt tag eller måske en akut stormskade, er vi der med det samme til at hjælpe dig. Ring til os og så får vi sammen et overblik over skaden, og aftaler hvordan og hvorledes opgaven gribes bedst an.

Vores døgnservice fungerer på den måde, at du kan ringe til os nat og dag, og vi hjælper dig, hvis uheldet skulle have været ude. Vi dækker Sjælland og Øerne, og bestræber os på at være fremme inden for 2 timer. 

Der kan naturligvis være tilfælde, hvor ventetiden kan vare en lille smule længere, eventuelt ved ø-besøg eller hvis vi er ude på andre opgaver. Men så finder vi sammen en løsning, så alle parter bliver tilfredse. 

Kunderne giver LGM 5 ud af 5 Stjerner

Vi ved hos LGM Multiservice er vi intet uden vores kunder, derfor gør vi altid det bedste, vi kan for at yde den service, der gør dig glad. Vi går meget langt for at løse enhver opgave, og vi går naturligvis ind til enhver opgave med stor professionalisme.

Kom helt tæt på firmaet med Facebook

På vores Facebookside kan du se nogle af de projekter, som vi har udført for mange af vores kunder. Du får et nærmere indblik i vores dagligdag helt ude på byggepladsen, i de lokale butikker, eller ved vores private arrangementer.

LGM Multiservice støtter lokalt

Hos LGM Multiservice synes vi, at engagement i lokalsamfundet er vigtigt. Sammen skal vi alle være med til at løfte det lokalsamfund, vi bor i. Derfor støtter vi også aktivt forskellige tiltag rundt omkring på Vestsjælland. 

Vi sponsorerer: