Mug og skimmel sanering

Fugt og skimmelsanering på hele Sjælland

Vi har dygtiggjort os i at behandle, sanere og rengøre efter fugt og skimmel. Vi tilbyder fugt og skimmel service på hele Sjælland. Vores døgnservice gør, at du altid kan regne med vores ekspertise. Vi rykker ud på alle tider af døgnet.

Eksperter i behandling af skimmelsvamp

Vi ved, hvor plaget Danmark er blevet af skimmelsvamp. Det er både i offentlige ejendomme, men bestemt også hos private en stigende tendens til at der opstå skimmel. Derfor har vi hos LGM Multiservice valgt, at vi vil være eksperter på dette område. Skimmelsvamp er ikke til at spøge med, og det kan have nogle rigtig kedelige bivirkninger med sig. Derfor vil vil hellere end gerne hjælpe jer af med jeres skimmelsvamp.

Vandskader og udbedring

Én ting er, at man er så uheldig at få en vandskade, men der er desværre rigtig mange følgeskader med sådan en form for uheld. Det er vigtigt for os, at når vi behandler og hjælper vores kunder med en vandskade, så sikrer vi også, via vores netværk og ekspertise, at der nu også er helt styr på det. 

Når man har haft en vandskade, kommer man nok ikke rigtig uden om en form for affugtning. Vi tilbyder i den forbindelse de helt rigtige redskaber til dette, og vi ved, hvordan man nemmest og hurtigst opnår det ønskede resultat. Efterbehandlingen af en vandskade kan også bestå af en fugtmåling. Hvis du vil være helt sikker på, at alt fugt er væk fra det ramte område.

Vandskade, hvad så nu?

En vandskade kan ske meget akut. Måske er det nok mere reglen end undtagelsen at en vandskade opstår som et akutproblem. Vi har meget stor erfaring med håndtering af vandskader i alle dens mange forskellige former. Du skal huske, at vi altid er på vores akuttelefon, som har døgnservice. Det er vigtigt at få startet den rigtige proces fra start, når man skal bekæmpe en vandskade.

Hurtig og professionel hjælp til vandskade

Der er mange forskellige former for vandskader. Det kan være stormflod, det kan være en utæt vandhane, det kan være et sprunget vandrør. Risici er mange, mens ens for dem alle er, at den korrekte håndtering fra start af giver det bedste resultat til slut.

Der er stor forskel på i hvilket omfang vandskaden er sket. Det kan være et køkken med 1 cm vand eller et sommerhus med 30 cm i hele huset. Derfor tilbyder vi naturligvis den rette ekspertise på alle former for vandskader. Vi har beskæftiget os med rigtig mange forskellige vandskader gennem tiderne.

Sikring af forskelligt indbo

Er der indbo, der skal reddes, så har vi også stor erfaring med løsørehåndtering. Det kan være indtil forsikringen har taget en beslutning eller mere simpelt bare opbevaring af det indbo, der ikke har taget skade.

Korrekt behandling af “farligt vand”

Vand er ikke bare vand. Hvis det er sager med for eksempel opsteget kloakvand, så er der en helt speciel procedure for behandling af den slags “farlig vand”. Det indeholder masser af bakterier, som kan være med til at gøre rigtig meget skade på både mennesker og dyr.

Sørge for at fjerne fugtkilder

Vi har stor erfaring med at få fjernet de fugtkilder, der kan være lidt skjulte. Vi piller tæpper af og fjerner gulve for at opnå den bedste tørring. Er der trukket vand op i væggene, så skal de også løsnes og eventuelt isoleringsmateriale skal fjernes, så der kan luftes ordenligt igennem.

Konkret affugtning

Tørreprocessen er vigtig. Og vi sørger altid for at optimere de avancerede affugtere, således at tørretiden bliver kortest mulig.

Ovenstående er bare nogle af de ting, der SKAL være styr på ved en vandskade.

Affugtning

Affugtning kan være alt fra en lille affugter til en betydelig mængde affugtere. Vi løser store som små opgaver inden for affugtning. Vores affugtningspersonale har stor erfaring og vil helt sikkert også kunne hjælpe dig med den næste opgave.

Brug for en affugter?

Det kan være, du har været uheldig at få en vandskade. Der er måske sket en frostsprængning i et af dine vandrør, der har været skybrud og kælder har været fyldt med vand, ja scenarierne er mange. Men ikke desto mindre står LGM Multiservice klar til at hjælpe dig med affugtning.

Vi yder alle former for affugtning. De mere klassiske affugtningsopgaver i rum, kælder eller måske campingvogn og bil. Men vi har også folk der har specialiseret sig i affugtning af skillerum, etageadskillelse og i murværk.

Affugtning med det rigtige udstyr

Vi har mange forskellige typer affugtere, og personalet til at betjene disse. De enkelte affugtere kan indstilles til at løse den enkelte opgave således, at man på hurtigst mulig måde kommer fugten til livs. Det sikrer dig en hurtig og smidig behandling af dit fugtproblem.

Fugtmåling overalt på Sjælland

Vi tilbyder fugtmålinger på hele Sjælland og vi rykker meget hurtigt ud til din opgave. At fugt kan være en drilsk størrelse at have med at gøre, det ved vi nok alle sammen. Det er vigtigt, at man så tidligt som overhovedet muligt får lokaliseret fugtskaden, og på den måde mindsker risikoen for større skader. Og det er egentlig lige meget, om vi snakker om fugt i forskellige rum eller i selve materialerne.

Hvorfor få lavet en fugtmåling?

Det er meget simpelt. Er man i tvivl, så hellere en gang for meget end en gang for lidt. Fugt avler skimmel, og er du først ramt af skimmelsvamp, så er du allerede oppe på næste trin af skalaen. Så er du i tvivl om, hvorvidt du har en fugtskade, så lad os tage målingen for dig og give dig svaret. Vi kan hurtigt og meget præcist få afklaret for dig, om du eller nærmere dine rum eller materialer er angrebet af fugt.

Fugtmåling kan give dig svaret

Fra vores mange år i branchen kender vi kun alt for godt til konsekvensen af forkerte beslutninger i form af diverse installationer. Når man rammes af en typisk vandskade, så er det vigtigt, at man så hurtigt som muligt kan lokalisere skaden, og i så fald få den bremset. Det kan en fugtmåling også hjælpe dig med.

Når man foretager en fugtmåling, så snakker man om 2 metoder. Der findes både en destruktiv og en ikke-destruktiv metode. Vi kan i langt de fleste tilfælde vurdere, om der er fugt i rummet via en ikke-destruktiv metode, som går ud på, at vi bruger vores specielle fugtmålerapperater. 

Men vi kan desværre også i nogle tilfælde komme ud for, at der skal en “destruktiv” løsning til. Den består af, at man kan se sig nødsaget til at bore huller i væggen eller måske brække et stykke gulv op for at vurdere og lokalisere fugtskaden.

Skimmelsanering mod skimmelsvamp

Alle har nok hørt om skimmelsvamp. Det er den der irriterende ven, som man ikke rigtig ved, hvordan man får til at forsvinde eller blive væk. Men ikke desto mindre så er skimmelsvamp en ting, som skal behandles af professionelt personale. Og det er lige meget, om det er i virksomheder, på skoler eller i private hjem. LGM Multiservice tilbyder dig professionel assistance i forbindelse med skimmelsanering.

Skimmelsvamp opstår i mange tilfælde ud fra fugtskader og lignende. Vi har udstyret til både behandling af skimmelsvamp, men også sporing af eventuelle fugtkilder til skimmelsvamp.

Skimmelsvamp er den kedelige ven

Når man snakker om en skimmelsanering, så er det egentlig blot et andet ord for bekæmpelse af skimmelsvamp. Skimmelsvamp kan blive et rigtig kedeligt bekendtskab for dig eller din virksomhed. 

Ikke nok med det ligner mug, så kan de bakterier, der flyver ud i luften have bivirkninger som allergitilfælde, åndedrætsbesvær, irriterede øjne og koncentrationsbesvær. Så du skal altid tage skimmelsvamp alvorligt.

Derfor er det også vigtigt, at du vælger professionelle folk til din skimmelsanering. Vi ved, hvordan områder, der er angrebet af skimmelsvamp, skal behandles, og ikke mindst sikres korrekt. 

Det handler ikke kun om at behandle området, men selvfølgelig også forebygge, når der er sket en skade. Skimmelsvamp har det nemlig med at vende tilbage, hvis ikke det gøres korrekt. Denne proces er du sikret, hvis du vælger LGM Multiservice.

Skimmelsvamp kan være alle steder

Vi udfører skimmelsanering i alle former for bygninger. Lagerbygninger, sommerhuse, private boliger, kontorbygninger og institutioner. Alle former for skimmelsvamp skal tages alvorligt, men det siger sig selv at i bygninger, hvor der er persontilstedeværelse, er det ekstra vigtigt at få stoppet og behandlet angrebet. I værste fald udmundes det i sygemeldinger.

Når vi udfører en skimmelsanering, gør vi det ud fra de bedste teknikker, og med det bedste udstyr. Der skal fjernes skimmelsvamp og så skal der efterfølgende nok behandles med dræbende væske.

Er det farligt at sove i et rum med skimmelsvamp?

At opholde sig i rum med skimmelsvamp leder over tid til irriterede slimhinder, hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Efter flere års ophold i skimmel inficerede rum, kan det have permanent indflydelse på disse symptomer, gøre dem kroniske og permanent forrige livskvaliteten.

LGM er betroet af mange virksomheder i hele landet