Skadeservice sjælland

Skadeservice på Vestsjælland

LGM Multiservice har stor erfaring med at yde skadeservice. Vores område er hele Sjælland, så om det er en opgave på Vestsjælland eller i Storkøbenhavn er lige meget. Vi rykker ud til alle opgaver, store som små.

Vores teknikere hos LGM Multiservice har en bred erfaring fra skadeservice branchen og vil helt sikkert også kunne varetage din næste opgave.

Hvad er skadeservice egentlig?

Har du været så uheldig at dit hus eller måske dit skur er brændt? Så yder vi (for det meste i samarbejde og på instrukser fra forsikringen) den skadeservice, der skal til ved den slags opgaver. Det kunne også være, at stormen havde været forbi og hærget dit tag eller andet inventar på dit hus. Så er vi eksperter i både oprydning, genetablering og/eller afdækning. Alt sammen i en nem og smidig proces så det bliver med mindst muligt tab for dig som kunde.

Vi håndterer alle opgaver

Vi rykker ud til både brand og sodskader på hele Sjælland. Er skaden sket, så står vi klar til at hjælpe dig igennem hele processen. Vi har en bred erfaring inden for håndtering af brand- og sodskader. Det indebærer i langt de fleste tilfælde meget mere end blot oprydning, når vi snakker om brandskader.

Brandskader og sodskader

En brandskade kan være både løsørehåndtering, samt rengøring af materialer der har modtaget sod eller røg. Er der rum, værdier eller inventar som skal sikres, så gør vi naturligvis også dette. Kort sagt, vi klarer alt det praktiske i forbindelse med brandskader og sodskader.

Vi sørger hele tiden for at være med fremme på de nye trends, når vi snakker om brandskader og sodskader. Vi følger altid de nyeste trends således at eksempelvis PVC-holdige produkter eller materialer behandles korrekt.

Stormskade

Er du så uheldig at være rendt ind i en stormskade så fortvivl ej. Vi er klar til at hjælpe dig, og har stor erfaring med udbedring af ødelæggelser efter storm. Der laves sammen med kunden en procesplan som følges.

Vi hjælper efter stormskader på hele Sjælland, og via vores store netværk og store erfaring er vi i stand til at løse selv den mest komplekse opgave. Er det et større genopbygningsarbejde, der skal udbedres efter en stormskade, så påtager vi os rigtig gerne den fulde enterprise således, at du kun har en kontaktperson på projektet.

De mest hyppige stormskader er: Væltede træer, tagsten der rives løs fra dit tag, flyvende trampoliner (med tilhørende skade på affekter).

Er der eksempelvis hul i dit tag pga. storm og manglende tagsten, så er det vigtigt at få dækket taget til, og på den måde minimere skaden. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi hjælper dig med denne proces og sørger for, at det hele er sikret så godt, som det er muligt, inden vi forlader skadestedet.

Stormflod

Når der er storm i Danmark, så resulterer det rigtig mange steder i stormflod. Det er vandstanden der stiger, og stiger den over sine bredder så sættes huse eller sommerhuse tit under vand. Vi hjælper dig her i mål med at minimere skadesomfanget, og hjælper dig også gerne med tørring og rengøring af berørte affekter. Har du brug for hjælp til fugthåndtering, så klarer vi også den.

Afdækninger i alle dens afskygninger

Vi ved at en afdækning af hvilket som helst element i langt de fleste tilfælde opstår som akutopgave. Vi opererer med vores akut og døgnservice på hele Sjælland. Det er bare at kontakte os, så rykker vi hurtigt ud og sikrer skaden, der måtte være sket.

Følgeskader formindskes ved korrekt afdækning

Afdækningsbehovet kan opstå hurtigt. Det kan være alt fra et tag, der er blæst af til en butiksrude der er knust. Men ens for alle opgaver der kræver afdækning er, at man med en hurtig indsats skal sørge for at sikre, at skaden ikke bliver forværret. Vi leverer en hurtig og effektiv indsats således at implicerede parter kan komme hurtigt videre. Det handler om, at mulige følgeskader skal formindskes eller helt udelukkes.

Når vi eksempelvis kommer ud til et tag, der er revet af, så er det altid vigtigt, at man får lukket hullet, dækket det af og måske vigtigst af alt; vi sørger for, at der ikke kan komme vand og fugt igennem. På den måde minimeres skadens omfang og følgeskaderne bliver ikke så store som de kunne blive.

Løsørehåndtering

I bund og grund handler det om tillid. Vi hos LGM passer godt på dine ejendele, hvis de skal opbevares hos os. Vi tilbyder løsørehåndtering. Det kan være i forbindelse med eventuelle vandskader, brandskader eller måske kloakvand der er trængt ind i din lejlighed eller i dit hus.

Nogle affekter er ødelagte og skal efterfølgende takseres af forsikring. Hvis der er behov for at dine løsøre skal opbevares, så har du muligheden for det via vores løsørecenter. Derfor er det en tillidssag. Vi opbevarer dine værdier indtil dit bosted igen er indflytningsklart.

Løsørehåndtering på skadestedet

En ting er, at opgaven nogle gange kan løses på skadestedet, og nogle affekter allerede kan reddes der. Der har vi stor erfaring, og vil sagtens kunne håndtere sådan en opgave. Det giver dig en sikkerhed for, at du ikke skal skænke dette en tanke. Vi klarer det for dig. Du har sikkert rigeligt andet at tænke på i sådan en situation.

Vi håndterer alle opgaver

Vi har på vores website highlightet nogle af de opgaver, der dækkes ind under skadeservice, men efter rigtig mange år i branchen og den store erfaring vi har opbygget, er vi faktisk i stand til at løse langt de fleste skadeserviceopgaver.

LGM er betroet af mange virksomheder i hele landet