industri rengøring sjælland

Rengøring på Sjælland

Vi tilbyder vores rengøringsservice på hele Sjælland. Alle opgaver omkring rengøring kan vi løse. Vi holder os hele tiden ajour med de bedste og nyeste teknologier i branchen, og derfor kan du være sikker på at få den mest korrekte og pålidelige rengøring, når LGM Multiservice tager fat.

Rengøring er ikke bare rengøring – det er en tillidssag

Mange ser rengøring som et onde, men hos LGM Multiservice ser vi det som en tillidssag. Når vi får en opgave med rengøring, så er vi altid indstillet på, at kunden skal være tilfreds, inden vi forlader opgaven.

Industrirengøring på hele Sjælland

Vi tilbyder dig den komplette pakke og service inden for industri og produktionsrengøring. Vores servicepersonale har stor erfaring med industrirengøring i alle dets aspekter. Det er lige meget, om det er store anlæg eller mindre rekvisitter. Vi griber altid opgaven professionelt an.

Vores dedikerede personale tilbyder en grundig rengøring – hver gang. Vi sætter en stor ære i at levere et resultat tilbage til dig som kunde, som vi begge 2 kan være tilfredse med. Vi tilbyder industrirengøring på hele Sjælland, så du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere.

Husk at industrirengøring kan være mange ting. Det er et område som favner rigtig bredt. Det indeholder både rengøring af større tekniske anlæg, men kan også være polering af store gulvarealer, facadevask og oprydning efter håndværkere. Vi tilbyder at hjælpe med det hele. 

Fagligt uddannet personale til industrirengøring

Vi gør rigtig meget hos LGM Multiservice for hele tiden at følge med på den store udvikling, der er inden for industrirengøring. Det sikrer, at du vil blive mødt af et fagligt godt personale, som kan klare langt de fleste opgaver inden for industrirengøring – store som små. Vi er hele tiden klædt på med de nyeste teknologier og trends inden for industrirengøring.

Speciale i industrirengøring

Vi har specialiseret os i rengøring af industribygninger, både indendørs og udendørs. Vi ved, hvordan vi skal tackle store som små opgaver og er selvfølgelig meget fleksible med henblik på at finde det rette tidspunkt. Vi ved, at en produktion skal køre, og derfor skal sådan en rengøring planlægges uden for “normale tider”.

Privatrengøring på hele Sjælland

Det er ikke kun industri og virksomheder vi yder rengøringsservice for. Har du brug for privat rengøring, så gør vi også gerne det. Det kan være alt fra udendørs rengøring af tagstruktur til indendørs rengøring af kælder og loft. Er du i tvivl om, hvorvidt vi dækker opgaven, så tøv ikke med at give os et kald, så finder vi en løsning på det.

Social rengøring

Begrebet social rengøring indeholder rigtig mange aspekter. Men groft sagt er det nok det, der er mest kendt i folkemunde som værende oprydning i lejligheder, huse eller andre instanser efter socialt belastede personer. Det kan også være oprydning i huse og lejligheder, hvor der groft sagt ikke har været den store hang til at smide ting ud.

Vi udarbejder en plan for processen med den sociale rengøring. Vi sørger for, gennem vores store erfaring på området, at gøre processen så professionel og smidig som mulig. Vi rydder effektivt op og sørger for desinfektion og luftrensning, hvis dette skulle være nødvendigt.

Oprydning efter skadedyr

LGM Multiservice tilbyder også via vores rengøringsservice at komme og rydde op efter skadedyr. Danmark er i disse tider bl.a. meget ramt af rotte-angreb, og sådanne væsner kan skabe en masse ballade og ødelæggelse. Alle disse ødelæggelser og eventuelle oprydningsprocesser kan vi sagtens stå for. Andre former for skadedyr som vi har ryddet op efter kunne være møl, mus eller fugle.

Vi er ikke skadedyrsbekæmper. Vi tilbyder oprydning efter skadedyr. Naturligvis indgår vi rigtig gerne i et samarbejde med skadedyrsbekæmpelsen således, at du som kunde vil opleve den mest smidige metode omkring både bekæmpelse med også eventuelt oprydning.

LGM er betroet af mange virksomheder i hele landet