renovering køkken

Maler i Skælskør

Vores malere har stor erfaring i og omkring Vestsjælland; Skælskør, Slagelse, Ringsted og Sorø. Men har du en opgave andre steder på Sjælland, så tager vi naturligvis også gerne den. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og går aldrig før kunden er tilfreds med resultatet.

Kvalitet frem for alt - professionelle malersvende

Vi går meget højt op i at levere et professionelt stykke arbejde, og det kommer kun, hvis man anvender det bedste personale og de bedste materialer. Vi holder os hele tiden ajour med, hvad der sker i branchen, og på den måde kan du være sikker på altid at blive mødt af en medarbejder, der er klædt på med den nyeste teknologi.

Ude eller inde, du bestemmer

LGM Multiservice tilbyder både indendørsmaling og udendørsmaling. Så om det er køkkenet, der skal friskes op eller det måske er huset eller sommerhuset der skal males, er lige meget. Vi klarer opgaven for dig, og vi holder dig naturligvis altid opdateret under hele processen.

Maler arbejde på hele Sjælland

Vi dækker naturligvis hele Sjælland. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi har en vision om, at vores kunder skal være tilfredse med det stykke arbejde, vi laver. Derfor gør vi rigtig meget ud af, at vores kunder får lige netop det produkt, de ønsker sig. 

Dette gøres nemmest ved åben kommunikation. Vi er gode til at lytte og du er god til at fortælle. På den måde når vi sammen det ønskede mål.

Professionelt malerarbejde

Vi har vores eget uddannede maler personale, og kan derfor tilbyde professionelt malerarbejde på hele Sjælland. Hvis du har brug for en god maleri Ringsted, Sorø, København eller Næstved så står vi klar til at hjælpe dig. Du modtager selvfølgelig altid et uforpligtende tilbud på opgaven og så finder vi sammen en løsning.

Maling ved flytning

Hvis du gerne vil have malet din lejlighed, inden du fraflytter, kan der være penge at spare ved at hyre maler selv og beholde en større del af indskuddet. Vi kan også stå for at udfylde huller efter rawplugs i væggen.

Maling af huse

Vi maler ofte huse udvendigt. Denne male teknik er meget anderledes og kan ikke udføres af alle. Her kommer vi ind i billedet. Vi har det fornødne materiale og maskiner til at male facader hurtigt og effektivt.

Maling af køkken

Køkkenet kan få en gullig farvning, på grund af mados. Du kan derfor opkvikke dit køkken, ved at få vægge og paneler malet. Det kan få dit køkken til at se meget nyere ud med en gang maling, du kan også vælge ny farve til dit køkken, hvis dette ønskes.

Maling af dørkamme og paneler

Særligt svære områder at male, hvor der kræves den rette type maling. Vi har erfarende malere, der kan male paneler og dørkamme, så de bliver så flotte som nye.

LGM er betroet af mange virksomheder i hele landet