anlægsgartner sjælland

Havearbejde

Vi tilbyder alt inden for havearbejde til både privat og erhverv. Giv os et kald, så finder vi en løsning på din opgave.

Derfor skal du vælge LGM Multiservice:

Græsslåning og hækkeklipning

Vi kan holde din haves beplantninger flotte og beskårede og vi kører selvfølgelig affaldet væk til en opsamlingsplads for forbrændingen. Hvis du ikke kan overskue eller ikke længere har kræfterne til arbejdet i haven. Står vi klar til at holde din have beskåret og i god stand.

Ukrudtsbekæmpelse

Det kan være svært at holde en flot og sund plæne. Vi kan bidrage med vores erfaring og store maskiner til arbejde i haven. Vi bekæmper også ukrudt i bedene og kan genskabe en havens flotte, ukrudtsfrie stand.

Fliselægning

Vi har stor erfaring med at lægge fliser i mange afskygninger og har erfaring med store haveprojekter og havedesign for at skabe eller fremhæve en haves skønhed og samtidig kortlægge en træderute rundt i haven.

Dygtig Anlægsgartner og Havemand

Terrasse og fliserengøring og imprægnering

Vi renser masser af fliser og terrasser. Vi har Industrielle maskiner der renser grundigt i dybden og kan også imprægnere dine fliser, med et usynligt lag af skidtafvisende imprægnering, for at holde dem flotte og friske af udseende.

Vandingssystemer og dræn i haven

Vi kan stå for nedgravning og installation af havesystemer. Er der behov for at nedgrave faskiner eller vandafledning, så kan vi også stå for opgaven.

Havedesign

Vi kan give din have et helt nyt look og rådgive til bedste brug af et budget, til forbedringer af haven. En have kan designes efter forskellige temaer eller ud fra ”attraktioner” i haven, der er værd at beholde, imellem det nye design.

LGM er betroet af mange virksomheder i hele landet