sommerhus tømrer

Tømrer i Skælskør

Hos LGM Multiservice tilbyder vi naturligvis alle former for tømrer og snedker opgaver. Vi har uddannet professionelt personale, der er klar til at tage fat om din næste tømrer opgave.

Kompetencer i tømrerfaget

Ejeren af LGM Multiservice er selv uddannet i tømrer- og snedkerfaget, og der er derfor stor faglig stolthed i lige netop det her område. Vi tilbyder nærmest den fulde pallette af forskellige tømreropgaver.

Tømrer arbejde på hele Sjælland

Vi dækker naturligvis hele Sjælland. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi har en vision om, at vores kunder skal være tilfredse med det stykke arbejde, vi laver. Derfor gør vi rigtig meget ud af, at vores kunder får lige netop det produkt, de ønsker sig. 

Dette gøres nemmest ved åben kommunikation. Vi er gode til at lytte og du er god til at fortælle. På den måde når vi sammen det ønskede mål.

Professionelt tømrerarbejde

Vi har vores eget uddannede tømrer personale, og kan derfor tilbyde professionelt tømrerarbejde på hele Sjælland. Hvis du har brug for en god tømrer i Ringsted, Sorø, København eller Næstved så er vi klar til at hjælpe dig. Du modtager selvfølgelig altid et uforpligtende tilbud på opgaven og så finder vi sammen en løsning.

Er det tid til et nyt tag? En ny carport eller måske et træ legestativ til ungerne? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har stor ekspertise inden for dette område.

Enterprise opgaver - intet problem

Vi ved, at vores netværk er stærkt, og vores erfaring giver os en masse fordele. Derfor er vi heller ikke bange for at tage den fulde enterprise på en opgave. Vi er din kontaktperson på hele dit projekt. Det er os, der står for at kordinere alle opgaver og tidsfrister. Du har kun én kontaktperson og det er LGM Multiservice.

Nybygning, renovering eller tilbygning

Det er nærmest kun din fantasi, der sætter grænserne. Vi tilbyder både nybyggeri, hvis du skal bruge et tømrer team på en større opgave, eller det kan være, at du skal have renoveret taget på dit hus. Vi er der ligegyldig, hvilken form for tømreropgave det måtte være.

Nyt køkken? Nyt gulv? Eller nyt tag?

Vi ser os selv i stand til at løse langt de fleste tømreropgaver. Så skal du have nyt gulv i stuen eller måske nyt tag på sommerhuset, så er vi klar til at hjælpe.

LGM er betroet af mange virksomheder i hele landet

Hvilke tømreropgaver kan vi være behjælpelige med?

LGM favicon

Som tømrer, arbejder vi i stort set alt med træ. Vi har også fordelen i at have malere til rådighed og har erfaring med skadesservice.

Vi kan således udføre alle opgaver i træ, om der er tale om nyt træarbejde, vedligeholdelse og efterfølgende arbejde for at få hele projektet til at se ud som nyt. Så kan vi stå for opgaven.

Ja. Vi befinder os i et område med et stort antal af sommerhuse og kan varetage alle tømreropgaver på sommerhus. 

Ja, vi er eksperter i at tætne og isolere og kan sørge for at der installeres isolering, der ikke leder til utætheder.