Fugtmåling

Fugt kan have alvorlige konsekvenser for dit hjem, herunder strukturelle skader, svamp og skimmelsvamp, der kan påvirke både din bygnings værdi og dit helbred. Med LGM Multiservice, kan du være sikker på, at din bolig er sund og fri for fugtproblemer.

Hvad er fugtmåling?

Fugtmåling er en teknik til at afgøre, hvor meget vand der er til stede i materialer som træ og murværk. Dette er vigtigt, fordi for meget fugt kan forårsage en række problemer, herunder skimmel, råd og strukturelle skader.

Hvornår har du brug for fugtmåling?

Der er flere situationer, hvor fugtmåling kan være nødvendig:

Efter vandskader

Hvis dit hjem har lidt vandskader på grund af oversvømmelse, lækager eller stormskader, er det vigtigt at afgøre, hvor fugtigt det er, før du påbegynder renoveringen.

Forebyggende ved mistanke

Det er mest billigt at opdage fugt i god tid. Derfor anbefaler vi at du får en måling, hvis du opdager fugt i hjemmet, der opstår pludseligt.

Under renovering eller byggeri

Fugtmåling er vigtigt, når du bygger eller renoverer, for at sikre, at materialerne er tørre nok til at fortsætte arbejdet.

Ved salg eller køb af bolig

En fugtmåling kan give både købere og sælgere fred i sindet ved at bekræfte, at der ikke er nogen skjulte fugtproblemer.

Skimmelsvamp en fugtinduceret trussel

En af de mest skadelige konsekvenser af overdreven fugt i et hjem er skimmelsvamp. Dette er en form for svamp, der trives i fugtige og dårligt ventilerede områder, og som kan forårsage en række problemer, både for dit hjem og for dit helbred.

Skimmelsvamp kan forårsage skade på bygningsmaterialer ved at nedbryde organiske materialer som træ og tekstiler. Dette kan føre til strukturelle skader over tid, og det kan være dyrt at reparere.

Fra et helbredsperspektiv kan skimmelsvamp være meget skadelig, især for mennesker med respiratoriske problemer, allergi eller svækket immunforsvar.

Nogle af de sundhedsmæssige problemer forbundet med skimmelsvamp omfatter allergiske reaktioner, astmaanfald, øjenirritation, hoste og i alvorlige tilfælde, kroniske lungesygdomme.

fugt i hjemmet
Hvordan LGM Multiservice kan hjælpe

Med en team af eksperter inden for murerarbejde, malerarbejde og tømrerarbejde, kan LGM Multiservice hurtigt og præcist bestemme omfanget af fugtproblemer i din bolig. Vi bruger moderne og nøjagtige fugtmålere for at sikre præcise resultater.

Ikke kun det, men vi er også udstyret til at håndtere enhver efterfølgende renovering eller reparation, der måtte være nødvendig. 

Uanset om det er at reparere vandskader, udskifte fugtige materialer eller forebygge fremtidige fugtproblemer, har LGM Multiservice de nødvendige færdigheder og erfaringer til at sikre, at dit hjem forbliver sundt og tørt.